Tilføj billede til 3S hjemmesidens kalender direkte fra KaBoo

Julie Pedersen -

Her er en vejledning til, hvordan du direkte fra KaBoo kan lægge et billede på din begivenhed, som overføres til hjemmesiden, når du publicerer din begivenhed til web.

Inden du går i gang, så sørg for at du har gemt det billede, du skal bruge, på din computer.

Dernæst opretter du en begivenhed i KaBoo, nøjagtigt som du plejer. Du udfylder altså felterne emne, label, tidspunkt, beskrivelse m.m.

Sæt flueben i firkanten "Publicér til web" under beskrivelsesfeltet.

Derefter fremkommer et nyt beskrivelsesfelt, hvor du kan skrive den tekst, der skal publiceres på hjemmesiden sammen med billedet.

Billedet tilføjes til begivenheden ved at trykke på den gule knap til højre for web-beskrivelsesfeltet.

Find den placering/den mappe, hvor billedet er gemt på din computer.

Dobbeltklik på det billede, du ønsker at tilføje. Det valgte billede vises derefter i KaBoo i miniature under den gule knap.

Fortryder du dit valg af billede, kan du trykke på det røde kryds øverst i højre hjørne af miniaturebilledet. Du kan herefter klikke på den gule knap igen og vælge det ønskede billede.

Vis i Flexboks

Hvis du ønsker, at begivenheden skal vises i flexboksen på din hjemmeside, kan du sætte et flueben i "VIS I FLEXBOKS". Således vil begivenheden med det tilføjede billede blive vist i flexboksen (såfremt der er opsat en flexboks på jeres hjemmeside).

Husk, at flexboksen højst kan vise tre begivenheder af gangen og prioriterer dem kronologisk, så de begivenheder, der tidsmæssigt er næst i rækken, vil blive vist først. Først når en begivenhed udløber, vil den næste blive vist.