Opret favoritgrupper og tilføj som ressourcer med ganske få klik

Julie Pedersen -

Har du f.eks. en månedlig begivenhed, hvor du tilføjer de samme ressourcer hver gang? Du kan nu tilføje ressourcerne på én gang.

Se herunder, hvordan du opretter en favorit-gruppe og tilføjer flere personer til en begivenhed - ved blot få klik.

Opret favoritgruppe

1. Log ind på KaBoo og opret en ny begivenhed. Du vælger selv, om du vil tage udgangspunkt i en konkret kalenderbegivenhed, eller blot oprette en midlertidig begivenhed for at oprette din favoritgruppe.

a) Tryk på Ressourceplanlægning i øverste bjælke:   ressorurceplanl_gning1.PNG

b) For at tilføje personer til din favorit-gruppe, skal du trykke på knappen Tilføj i venstre side:

c) Vælg nu de ressourcer; personer, lokaler og udstyr, der skal tilføjes til din favoritgruppe.

d) Tryk Tilføj og dernæst OK, når du har sat flueben i de ressourcer, der skal indgå i din favoritgruppe.

De tilføjede ressourcer fremgår nu af oversigten:

e) Tryk nu på knappen Gem som favorit:

f) Navngiv favoritten – f.eks. ”Personalemøde”

g) Du kan nu lukke begivenheden. Hvis det er en "ægte" kalenderbegivenhed, skal du huske at gemme. Ellers skal du lukke uden at gemme.

Tilføj favoritgruppe til ressourcer

2. Næste gang du skal oprette en begivenhed for fx næste månedlige personalemøde, kan du blot trække den nyoprettede gruppe over i oversigten med ressourcer. Følg nedenstående instruktioner:

a) Når du opretter begivenheden, skal du blot udfylde informationen som du plejer (dato, tidspunkt, emne osv.) og dernæst gå videre til ressourceplanlægning: ressorurceplanl_gning1.PNG

b) Normalt tilføjer du ressourcer ved at trykke på knappen Tilføj. Nu kan du i stedet trykke på knappen Tilføj Favorit:

c) Vælg nu den favorit-gruppe som du vil tilføje til din begivenhed.

d) Du tilføjer gruppen, ved at holde venstre musetast nede på gruppen og trække den over i oversigten:

e) Ressourcerne er nu tilføjet og du kan gemme din begivenhed og lukke ned.

OBS. Du kan tilføje så mange favorit-grupper som du har behov for. Dine favoritter er tilknyttet din personlige KaBoo-brugerprofil.