Udskriv/gem rapport på Mac OS 10.13

Christian Cassøe -

Hvis du oplever problemer med at udskrive eller gemme rapporter på din Mac, kan det være fordi Silverlight blokerer for funktionen.

For at løse dette problem skal du gøre følgende:

1. Åbn Safari og gå ind på KaBoo.dk

2. Tryk på Safari i venstre hjørne og vælg Indstillinger

3. Der åbner sig nu et vindue - her skal du vælge fanebladet Websteder.

4. I venstre kolonne trykker du på Silverlight.

5. Listen i højre side: Hold Alt/option-knappen i bund på dit tastatur og klik på "Til"-knappen ud for kaboo.dk. Fjern fluebenet i "brug i sikker funktion".

6. Derefter lukker du Safari ned og åbner den igen. Nu vil du kunne udskrive/gemme rapporter.