Link fra 3S til KaBoo kalendersystem

Rikke Kubstrup -

Du kan tilføje et link til KaBoo.dk fra din 3S hjemmeside. Linket vil ligge i toppen eller bunden af din hjemmeside, afhængigt af hvilken skabelon du bruger.

Slå link til KaBoo til

Tryk på "Fast info" i menuen til venstre og vælg fanebladet "Diverse Indstillinger".

Tryk på blyanten for at redigere feltet og sæt flueben i det. Afslut med at gemme på disketten øverst på siden.

Linket til www.kaboo.dk vil nu ligge øverst eller nederst i højre side på din hjemmeside. Øverst vil det vises med KaBoo-logoet, mens det nederst vil vises med teksten KaBoo.dk.

Linket vil ligge ved siden af intranetlogoet, hvis intranet er aktiveret.