Hvordan bestemmer jeg arbejdstiden for min organisation?

Steffen Søe -

NB: Denne vejledning er kun til organisationens administrator.

Du kan opleve, at kalender-døgnet starter kl. 00.00, frem for eksempelvist kl. 7. Dette ændrer du på følgende måde.

Først går du ind i "Administration" til venstre. Her vælger du fanen "Organisation" og klikker på "Rediger".

Her sætter du din ønskede "Arbejdstid start" og "Arbejdstid slut" og klikker derefter på "Gem". Herefter logger du af KaBoo Web og logger ind igen, før du kan se at ændringen er trådt i kraft.

Din kalender er nu svagt lyseblå i de timer, der tælles som arbejdstid, som set herover. Fremover vil kalenderen "starte" på det tidspunkt, som du har valgt i indstillingerne.