Ny bruger i organisationen

Steffen Søe -

NB: Denne vejledning er kun til organisationens administrator.

For at oprette en ny bruger, skal du først gå ind i kontaktoversigten til venstre.

Her opretter du en ny kontakt som vist ovenfor.

Når du har udfyldt kontakten med oplysninger som fornavn, efternavn og e-mail, skal du klikke på "Opret bruger" i den grå menu til højre.

Derefter bliver du ført ned under "Brugerinformation", hvor du skal vælge hvilken organisation og rolle brugeren skal have. Når det er udfyldt, klikker du "Tilføj".

Når du har sikret dig, at brugeren står rigtigt under feltet "Organisation", og at brugeren har en e-mail, klikker du på "Gem og luk" i menuen til højre. Herefter bliver der automatisk sendt en e-mail til brugeren.

Linket til oprettelse i e-mailen udløber af sikkerhedsmæssige årsager efter 24 timer. Hvis modtageren klikker på linket efter 48 timer, vil de få en besked om, at linket er udløbet.

For at sende dem et nyt link, skal du gå ind på brugeren, rulle ned til ovenstående skærmbillede og klikke på "Send invitation".