Gentagende/regelmæssige aftaler

Steffen Søe -

I det følgende skal vi gennemgå hvordan man opretter en aftale, der forekommer regelmæssigt.

(Klik for at forstørre)

Når du har oprettet din aftale og udfyldt de første informationer (emne, dato/tid, beskrivelse), klikker du på "Regelmæssighed" i toppen af aftalen.

Efter du har klikket på "regelmæssighed", klikker du på "Gør gentagende", for at åbne indstillingerne for gentagelse.

(Klik for at forstørre)

Du kan nu udfylde gentagelsens hyppighed og hvor lang tid aftalen skal gentages.

Når du har udfyldt de ønskede felter i aftalen, klikker du på "Gem og luk".

Ønsker du at vende tilbage og redigere i en aftale, der er gentagende, får du muligheden for kun at redigere i den valgte aftale, eller alle de regelmæssige aftaler som vist herunder.