Glemt adgangskode/password i KaBoo Web

Steffen Søe -

Hvis du har glemt eller vil ændre din adgangskode til KaBoo Web, skal du gøre følgende.

Når du går ind på http://www.kabo.dk, skal du trykke på "Glemt password?" nederst på siden.

Du vil først blive bedt om at indtaste dit brugernavn. Hvis systemet genkender brugernavnet, kan du vælge om du vil modtage en kode på e-mail eller SMS. Vi anbefaler at modtage koden på mail, da det ikke er alle brugere, der har oplyst sit telefonnummer på KaBoo Web.

Efter kort tid modtager du en kode i din mail- eller sms indbakke. Denne kode skal du skrive sammen med dit ønskede password, hvorefter du trykker på "Finish".

Hvis du har tastet koden fra din mail/sms korrekt, får du en besked om, at ændringen er registreret, og du kan nu logge på KaBoo Web med dit nye password.

Problemer?

Driller nulstillingen af adgangskoden er du velkommen til at kontakte supporten på tlf. 87 40 37 03 eller på support@dkm.dk. Så nulstiller vi din adgangskode.

Korrekt brugernavn?

Er du i tvivl om du har indtastet det rigtige brugernavn kan du kontakte din administrator eller DKM support, som kan oplyse dig om dit brugernavn.