3S opgraderet – hvad betyder det for mig?

Rikke Kubstrup -

Vi har gennemført en systemopdatering, hvilket betyder, at vi har opdateret den grundmasse af kode, som systemet bruger. Dette gøres for at optimere systemets sikkerhed og i samme omgang give mulighed for, at vi løbende kan forbedre og udvikle nye funktioner til 3S.

Hvad betyder det for dig?

Selve din hjemmeside ser ud og fungerer grundlæggende som den plejer.

Din backend (administration) ser også ud som den plejer - med få undtagelser:

• Alle lister er foldet sammen første gang du logger ind i siden efter opgraderingen. Derfor skal du være opmærksom på de små grå trekanter til venstre for dine sider og mapper, som du kan trykke på for at se undermapper og -sider. Når du har foldet dem ud, husker systemet det til næste gang, du logger ind.

Sidetræet:

Fillisten:

Når du opretter links:

Vis miniature af billeder når du indsætter disse:

Marker boksen "Vis miniaturer". Hermed får du vist miniatureversioner af billederne, så du lettere kan finde den, du har brug for.

• Billedrotation: Vi har forenklet billedrotationen, så den er lettere at opsætte.

• Kommentarmuligheden er udfaset, da der findes andre og bedre løsninger som kan implementeres i systemet, og da der kun var ganske få, der brugte funktionen. Hvis du får brug for kommentarmuligheden på din side, kan du kontakte supporten, som kan hjælpe dig med en løsning herpå.

Konsekvenser af opgraderingen

En af de helt centrale ting, opgraderingen har ført med sig, er en større ændring af, hvordan systemet håndterer filer (billeder og dokumenter). Trods utallige testrunder har vi efter opgraderingen fundet en række fejl i oversættelsen af links til filer. Dette har vi arbejdet intensivt på at løse efterfølgende. I den forbindelse er det vigtigt at understrege, at der er ikke noget, der er forsvundet, og at vi sørger for, at alle links peger på det samme igen. Skriv eller ring derfor endelig til supporten, hvis du finder fejl i dine links på hjemmesiden.

En opdateret manual til 3S er på vej. Så snart den er klar, sætter vi selvfølgelig et link ind på www.dkm.dk/support

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til opgraderingen eller brug for hjælp, så skriv eller ring til os i supporten på tlf. 87 40 37 03 eller support@dkm.dk