Delingsknapper til sociale medier

Rikke Kubstrup -

Med elementet ” Delingsknapper til sociale medier” kan du give muligheden for at dele indhold fra hjemmesiden på Facebook og Twitter. Du kan også sende mail med link til den specifikke side og printe siden.

OBS. Du kan også finde en vejledning til dette i 3S manualen.

1. Indsæt delingsknappen på dine sider.

Vælg siden som du ønsker delingsknappen på i sidetræet. Det kan eksempelvis være din forside.

2. Opret et nyt element på den placering du ønsker deleknappen skal vises på.

3. Vælg fanebladet ”MODULER” og elementet ”Delingsknapper til sociale medier”

4. Tryk på Gem.

Delingsknap på nyheder/kalenderbegivenheder

Det er muligt at indstille deleknappen, så den vises på alle nyheder og kalenderbegivenheder.

1. Tryk på Fast info i menuen til venstre

2. Vælg Diverse indstillinger

3. Ving af i Delingsknapper på nyheder og Delingsknapper på kalender

4. Vælg et Billede til Facebookdeling

4. Gem indstillingen