Mit sidetræ er væk - hvordan folder jeg det ud?

Rikke Kubstrup -

Der ligger en lille knap i backend, - som når man trykker på den, klapper sidetræet sammen så det ikke vises. En funktion der er lavet til at give mere plads på skærmen når man arbejder på indholdet på den enkelte side.

Sådan her ser et normalt side træ ud:

Sådan ser det ud når sidetræet er slået sammen:

Sidetræet slås ud igen således:

Hvis man sætter ens mus på stregen mellem menuen og indholdet mod højre kan man se at midt på stregen dukker en lille knap frem med en pil som peger mod højre.

Tryk på den lille knap med trekanten for at folde sidetræet ud igen.