Indsæt Dagens Bibelord på din hjemmeside

Rikke Kubstrup -

JesusNet.dk tilbyder at man kan indsætte et dagligt bibleord på hjemmesiden. Dette gøres ved at indsætte en kode på den placering på hjemmesiden, hvor man ønsker det.

Dette gør du således:

• Kopier følgende kode:

<html>
<head>
<title>Vores hjemmeside</title>
</head>
<body>

<h1>Velkommen til vores hjemmeside</h1>

<script language="JavaScript" src="http://arkiv.jesusnet.dk/budskab/dagensbibelord.js.php"></script>

<p>Brødtekst.............</p>

</body>
</html>

• Login på din side og find den placering du ønsker at have dagens bibelord vist.
  • Opret et nyt element og vælg fanebladet "Specielle elementer" og herunder vælger du "Ren HTML"
  • Indsæt koden i feltet "HTML-kode"
  • Ret koden til, så der står hjemmesidens navn de to steder det står nævnt. Det er også muligt at blot fjerne teksten "Velkommen til vores hjemmeside".
  • Gem elementet og se resultatet på hjemmesiden.

Du kan finde JesusNet.dk´s vejledning her.

Sådan vil elementet se ud.