Glemt adgangskode/password til KaBoo

Rikke Kubstrup -

Har du glemt din adgangskode til KaBoo kan du bruge følgende link til at nulstille din adgangskode:

Nulstil adgangskode til KaBoo

(Funktionen er desværre ikke tilgængelig på dansk)

Skriv dit brugernavn og tryk på "Next"

Vælg at du vil have info "By E-mail" og tryk på "Next"

Herefter vil du modtage en e-mail med en kode der skal indtastes.

Indtast koden du modtager i mailen og en ny adgangskode i feltet "New password". Afslut med at tryk på "Finish". Herefter kan du åbne KaBoo og logge ind med din nye adgangskode.

Glemt brugernavn?
Har du glemt dit brugernavn - så kontakt supporten på support@dkm.dk eller tlf. 87 40 37 03.

Ønsker du blot at skifte din adgangskode kan du gøre det ved at åbne KaBoo og vælge "Kontaktpersoner i menuen til højre og derefter i menuen øverst vælge punktet "Hjælp".

Herunder vælger du punktet "Skift adgangskode"