Hvad sker der når man dør?

Rikke Kubstrup -

Hej Snapper

Når man dør, kommer man så op i himlen?
Hvorfor dør man?
Hvad sker der når man dør?

Med venlig hilsen
Line

------------------
Kære Line,

Hvorfor dør man?
Det er fordi, ellers var der ikke plads til alle mennesker på jorden.

Hvad sker der når man dør?
Så holder hjertet op med at slå.

Kommer man så op i himlen?
Vi ved ikke med sikkerhed, hvad der sker, når man er død. Men da vi blev døbt, lovede Gud os, at han altid vil passe på os, også når vi er døde. At være i himlen vil sige at være sammen med Gud, så at man aldrig er helt alene, heller ikke når man er død. Himlen er der, hvor der er kærlighed. Det er en rar tanke, synes jeg. Så behøver vi ikke at gå og være bange, for der er ikke noget at være bange for, så længe Gud passer på os.

Kærlig hilsen
Snapper