Hvorfor er ikke alle mennesker kristne?

Rikke Kubstrup -

Carla og Selma: Hvorfor er ikke alle mennesker kristne?
Om man bliver kristen eller ej kommer an på hvor i verden man bliver født, og hvem man bliver født af. Muslimske forældre får muslimske børn. Jødiske forældre får jødiske børn. Og kristne får kristne børn. Når så børnene bliver voksne kan det være, de selv vælger at tro på noget andet, end det deres forældre tror på. Måske bliver en muslim kristen, måske bliver en kristen muslim. Mennesker er forskellige og derfor tror de også på forskellige ting. Det ville være dejligt, hvis alle var kristne, men måske ville det også være en lille smule kedeligt.