Hvorfor sørger Gud ikke for at alle mennesker har det godt?

Rikke Kubstrup -

Hej Snapper

Hvorfor sørger Gud ikke for at alle mennesker har det godt?

Kærlig hilsen
Tilde og Noah

------------------

Kære Tilde og Noah

Da Gud skabte jorden gjorde han det så godt som muligt for mennesker. Han skabte Adam og Eva, satte dem i den dejligste have og gav dem lov til at spise af alle de gode frugter. Kun et måtte de ikke spise af: Træet til kundskab om godt og ondt. Desværre var der en slange i paradiset og den overtalte dem til at spise af æblet på det forbudte træ. Derfor var Gud nødt til at sende Adam og Eva ud i verden, som er ikke kun er god, men også et sted, hvor der er sygdom og ondskab. Og et sted hvor mennesker ikke altid gør det gode, som Gud vil for os. Så længe der er mennesker vil der være ondt.

KH
Snapper