Google toolbar

Rikke Kubstrup -

Vi har i et stykke tid haft problemer med at Google toolbaren gav problemer med at logge ind, hvis man havde den aktiveret/installeret i Internet Explorer. Det problem er nu løst.

Har du dekaktiveret Google toolbaren fordi det gav problemer med at logge ind i backend kan du nu godt aktivere den igen.

Det gør du på følgende måde:

• Tryk på det lille tandhjul oppe i øverste højre hjørne.
  • I menuen vælger du "Administrer tilføjelsesprogrammer".
  • Herunder vælger du i venstre side "Værktøjslinier og udvidelser" og finder Google toolbar på listen.
  • Tryk på den og vælg herefter aktiver.