De seneste forbedringer i 3S version 2

Rikke Kubstrup -

Vi opdaterer og forbedre løbende vores 3S system version 2. Forbedringerne sker ofte på grundlag af den support vi yder, eller direkte på grundlag af de ønsker vi modtager til systemet.

De nogle af de seneste ændringer i 3S v. 2:

• Det er nu muligt at sætte start og stop dato for visning af elementet "Billede m. overskrift".
  • Når systemet afkorter en beskrivelse i en nyhed eller kalenderbegivenhed vises det nu grammatisk korrekt med mellemrum mellem det sidste ord og de efterfølgende tre sammentrukne "…"

• Når man vælger en startdato i en ny kalenderbegivenhed vælges samme dato automatisk som slutdato.

• Ved brug af elementet fillinks (der give mulighed for at lave liste over filer til visning/hentning fra hjemmesiden) er det blevet muligt selv at styre link-teksten. (Læs hvordan du gør her.)

Har du forslag til forbedringer til 3S version 2? Send dem til os, så vil vi se om det er noget der kan efterkommes? Du kan oprette forslag til forbedringer af 3S v. 2 her.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

• Avatar
    Claus Ladekjær Wilson

Jeg kunne tænke mig, at denne funktion implementeres i kalenderen, så ikke kun dato kan vælges som pop-up, men også tiden. Gerne i 15 min. intervaller. Funktionen ligner den fra Google Kalender.
    http://jonthornton.github.io/jquery-timepicker/

• Avatar
    Claus Ladekjær Wilson

Hvor langt er I med at lave en mobilversion af hjemmesiden?