Topbilleder - hvad er den rigtige størrelse? (skabelon 1-7)

Mads S. -

Det kan i nogle tilfælde være en fordel at tilpasse billeder til hjemmesiden i størrelsen for at opnå det bedste resultat.

I dette indlæg kan du finde informationer om størrelse på topbillederne/logoer i de forskellige skabeloner, og få inspiration til forskellig programmer du kan bruge til at redigere billeder med.

Programmer/tjenester, som du kan bruge til billedredigering:

Online tjenester (dvs. at du ikke skal installere et program på din computer):

Programmer som gratis kan hentes og installeres på computeren:

• Picasa - Nemt, men kommer med billedindeksering af alle dine billeder
  • GIMP - Avanceret
  • Photoshop (Kan hentes og prøves gratis i en måned og er de professionelles værktøj)

NB. Vi kan desværre ikke yde support på de listede programmer/tjenester.

Billedstørrelser i de forskellige skabeloner:

Skabelon 1

Topbillede 550px × 94px

Skabelon 2

(1) Topbillede 760px × 130px

(2) Logo 190px × 143px

Skabelon 3

Topbillede 955px × 164px

Skabelon 5

Topbillede 7740px × 65px

Skabelon 6

Topbillede 1.400px × 202px

Logo 180px x 80px

Skabelon 7

Logo 400px × 170px

NB: For at undgå en kasse omkring sit logo, kan man lave billedet gennemsigtigt.