Elementet "Område med fast højde"

Rikke Kubstrup -

Elementet "område med fast højde" kan du til at skabe en fast højde på enkelte sider af din 3S hjemmeside. Det kan eksempelvis bruges, hvis du ønsker at lave en fast afstand til andre elementer. Du kan også bruge den, hvis du ønsker at have indhold med en fast højre således at du kan få det til at flugte med indhold i andre spalter.

Når du bruger elementet "område med fast højde" skal du være opmærksom på at den højde du sætter er fast og hvis du i området med den faste højde indsætter elementer der fylder mere vil den nederste del af elementet ikke vises.

Elementet sætte op således:

1. Klik på den side i dit sidetræ, hvor du ønsker at skabe en fast højde
  2. Tryk på ikonet for at oprette et nyt element
  3. Vælg fanebladet "Specielle elementer" og tryk på "Område med fast højde"

4. I feltet "Højde" indtaster du den højde du ønsker området skal have i pixels.
    NB. Skriv kun tallet.

5. Gem elementet
  6. Opret eller træk elementer ind i området med den faste højde.