Indhold fra Folkekirkens Nødhjælp

Rikke Kubstrup -

Som noget nyt kan du nu vælge at indsætte indhold fra Folkekirkens Nødhjælp.

For at gøre dette skal du på den side og placering du ønsker at få vist indhold fra Folkekirkens Nødhjælp gøre følgende:

1. Opret et nyt element og vælg fanebladet "Ekstern indhold".
  2. Her vælger du elementet "Folkekirkens Nødhjælp".
  3. Dernæst vælger du om du hvilket format indholdet skal vises i

4. Tryk på "Gem" når du er har valgt om du vil have et bredt eller et højt banner.