Se indtastet indhold fra dine formularer

Rikke Kubstrup -

Har du oprettet en formular på din hjemmeside, vil du modtage en infomail når en besøgende på hjemmesiden har udfyldt formularen. Den vil se således ud:

På din 3S backend (administration) kan du under menupunktet "Formulardata" finde de indtastninger der er lavet. Systemet opsamler automatisk en liste fra alle de formularer du har oprettet på din 3S side. Der laves en liste for hver måned.

Her kan man vælge at trykke på "Vis indhold" for at se de enkelte indtastninger eller på "Download" for at gemme en CSV-fil på din computer med den indtastede information.

• Tip: Vær opmærksom på, om det betyder, at flere hos jer skal have adgang til formulardata på hjemmesiden.
  • OBS: Hvis I bruger flettefelter som eks. {navn} vil disse ikke længere fungere. Husk derfor at tilrette den kvitteringsmail, der sendes til modtageren, så den ikke indeholder flettefelter.

Du er meget velkommen til at kontakte os på vores supporttelefon 87 40 37 03 eller [email protected], hvis du har spørgsmål til ovenstående.

GDPR

DKM har arbejdet med den nye persondataforordning siden sidste år. Det er vigtigt for os, at hjælpe jer med at leve op til den via de systemer og værktøjer I køber hos os. Såfremt du gerne vil vide lidt mere om, hvordan DKM arbejder med den nye persondataforordning (GDPR) er du også meget velkommen til at ringe til vores direktør Helle, på telefon 24 64 21 20. Vi vil ligeledes udsende mere information i vores nyhedsbreve.