Lister fra din e-mail formular

Rikke Kubstrup -

For at bruge funktionen med at få en excel-liste med de data der er udfyld på dine e-mail formularer på din 3S hjemmeside skal du ikke selv gøre noget. Systemet opsamler automatisk en liste fra alle de formularer du har oprettet på din 3S side.

Se/hent liste med information/tilmeldinger fra dine kontaktformularer:

Tryk på "Fil" i menuen til venstre

Vælg mappen "formular_data". I denne mappe kan du finde en liste for hver e-mail-formular du har på din hjemmeside.

Klik på titlen på den formular du har gerne vil se en samlet liste på. Derefter får du mulighed for at åbne listen i MS Excel eller et regnearks-program du har installeret på din computer.