Lister fra din e-mail formular

Rikke Kubstrup -

For at bruge funktionen med at få en excel-liste med de data der er udfyld på dine e-mail formularer på din 3S hjemmeside skal du ikke selv gøre noget. Systemet opsamler automatisk en liste fra alle de formularer du har oprettet på din 3S side. Der laves en liste for hver måned.

Se/hent liste med information/tilmeldinger fra dine kontaktformularer:

Tryk på "Fil" i menuen til venstre

Vælg mappen "formular_data". I denne mappe kan du finde en liste for hver e-mail-formular du har på din hjemmeside.

Klik på titlen på den formular du har gerne vil se en samlet liste på. Derefter får du mulighed for at åbne listen i MS Excel eller et regnearks-program du har installeret på din computer.