Formular kvittering

Rikke Kubstrup -

Når en bruger har udfyldt en formular på din 3S hjemmeside, kan du sende brugeren en e-mail med kvittering for modtagelse af deres henvendelse. Det gør du således:

1. I formularen klikker du på fanen ”Formular kvittering”

2. Udfyld felterne i fanebladet

I feltet ”Navnet på e-mail feltet” skal du skrive navnet på det felt i din formular, der indeholder e-mail-adressen.  Det kan du finde under  fanebladet ”Generelt” i feltet ”Formularstruktur”. Det kan eksempelvis se således ud:

Email: | *email=input,40
I dette eksempel skal du bruge ”email” og indsætte i feltet ”Navnet på e-mail felte”.
I ”Fra: E-mail adresse” skriver du din e-mail-adresse. I feltet ”Fra: Navn” udfyldes med eksempelvis kirkens navn.  (Se billedet til nedenunder.)

I feltet ”Tekst i kvittering” kan du skrive den besked der skal sendes pr. e-mail. Du har mulighed for at bruge det indhold, der er indtastet i formularen. Eksempelvis kan du skrive: Hej {name}. Systemet vil så skrive det navn, der er blevet udfyldt i feltet ”name” i kontakt-formularen.

3. Når du er færdig med at udfyld felterne gemmer du formularen.