Video på hjemmesiden (Youtube)

Rikke Kubstrup -

Har du en video på Youtube du gerne vil have vist på din hjemmeside, så kan du gøre det således:

1.  Find din video på Youtube.
  2. Tryk på "Del" (placeret under videoen).
  3. Vælg "Integrér" eller "Indlejring".

4. Tryk på "Indlejring"

5. Kopier koden (du har mulighed for at justere på størrelsen af videoen i feltet under koden, hvis du vurderer at størrelsen ikke passer med pladsen på din hjemmeside. Har du en responsiv hjemmeside, så skriv "100%" ud for width -  så tilpasser den sig automatisk det indholdsområde, du placerer den i).
  6. Log ind på din hjemmeside og find den side, du gerne vil have videoen vist på
  7. Opret et "Ren HTML element"

8. Indsæt koden i feltet "HTML-kode" og gem elementet
  9. Kig på hjemmesiden for at tjekke, at resultatet er blevet som ønsket. Hvis videoen er for stor/lille kan man ændre i størrelsen på antal pixels eller procent som nævnt ovenfor.