Hvordan sletter jeg en mappe under "Filer"?

Rikke Kubstrup -

Sådan sletter du en mappe i filarkivet:

1. Når du skal slette en mappe i filarkivet, så sørg for, at du i strukturen befinder dig et niveau over den mappe, du vil slette. Vil du fx slette mappen "konfirmander", der er en undermappe til mappen "billeder", så skal du stå i "billeder". Her har du en oversigt over alle undermapper der er til "billeder".

2. Ud for mappen "konfirmander", længst til højre, ser du et lille skraldespandsikon. Klik på dette.

3. Du kommer nu til en ny side, hvor du skal bekræfte din sletning ved at klikke på "slet"-knappen

Se desuden manualen side 13.

OBS: Man kan kun slette tomme mapper. Dvs. at der ikke må være indhold i en mappe. Hvis du har en mappe med meget indhold, du gerne vil have slettet, så skriv til support@dkm.dk med navn og placering på den/de pågældende mapper, så sletter vi for dig.