Problemer med at logge ind på din side?

Mads S. -

Kan du ikke logge ind på din hjemmeside, så kan du lære her, hvordan du gør:

Skal du ind og redigere på hjemmesiden, men har glemt, hvad du skal skrive for at logge ind på side? Så kan du altid gøre følgende:

1. Find din hjemmeside url.PNG
    Fx. www.dkm.dk

2. Skriv derefter i adresselinjen /typo3 efter navnet på jeres hjemmeside.
    Fx. www.dkm.dk/typo3url-typo3.PNG

3. Log ind på siden med jeres brugernavn og password

4. Bogmærk evt. adressen, så du har den gemt til næste gang du skal bruge den.

Plejer du at bruge en adresse til at logge ind på der ser således ud:

Eksempelvis; 1548.ny3s.dk/typo3 eller 1548.dkm.dk/typo3 anbefaler vi, at du i stedet for bruger vejledningen ovenfor. Dvs. dit domænenavn efterfulgt af /typo3. Det gør vi af den årsag, at systemet bedst kan håndtere at man logger ind den vej. Ved at logge ind som beskrevet i vejledningen ovenfor undgår du også at risikere at du får problemer med frontendredigering.