Topbillede på de enkelte sider

Rikke Kubstrup -

I Ny3s er det muligt at udskifte topbilledet på de enkelte sider, således at topbilledet skifter, når man klikker rundt på de enkelte sider.

Under design/Fast info skifter du det overordnede billede (det der bliver brugt på alle sider, hvis andet ikke er angivet).

Sådan skifter du topbilledet på de enkelte sider:

Start med at uploade de forskellige topbilleder du vil bruge under Fil i menuen til venstre.

For at skifte billedet ud på de enkelte sider går du ind i dit sidetræ og finder den side du gerne vil ændre topbilledet på (og trykker på siden).

Nu får du i højre side vist sidens indhold (her hvor du opretter og redigere sidens elementer).

Øverst på siden er der en lille gul blyant  - tryk på denne for at redigere sidens egenskaber.

Vælg fanebladet Ressourcer og tryk på mappe-ikonet for at vælge det topbillede der skal vises på den pågældende side.

Tryk gem.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

• Avatar
    Rikke Kubstrup

OBS. Det er ikke på alle skabeloner at det er muligt at skifte topbilledet på de enkelte sider.