Jeg vil gerne tilføje et MR-valg-banner på hjemmesiden

Rikke Kubstrup -

For at indsætte et af de forskellige banner fra meninghedsraad.dk skal du først vælge det banner du ønsker at have (banner 1 eller 2) samt den størrelse du ønsker. Når du har valgt dette kommer du videre til en side, hvor der eksempelvis står følgende:

Kopier koden herunder:

<iframe src="http://www.menighedsraad.dk/fileadmin/user_upload/Dokumenter/2012/kampagnematerialer_fase2/webbannere/LM_banner_175x100_V1.swf""

width="175"
height="100"
scrolling="no"
style="overflow:hidden"
noscrolling
frameborder="0"
allowtransparency="true"
</iframe>

1. Her kopier du koden.
2. Inde i Typo3 finder du den side i sidetræet, hvor du ønsker at banneret skal være. Vælg den placering på siden, hvor banneret skal indsættes.
3. Opret et nyt element - vælg fanebladet "Specielle elementer" og "Ren HTML".
4. Indsæt koden i feltet "Ren HTML"
5. Tryk gem