"An error has accured" når jeg forsøger at logge ind

Rikke Kubstrup -

OBS! Kan også hedde Access Error, you don't have access to this module

Denne fejl opstår når du bruger Internet Explorer 9, samt har en Google Toolbar installeret. Google Translate giver nemlig nogle problemer når man logger ind.

Løsningen på problemet, er at deaktivere Google Translate i toolbaren, eller helt at afinstallere toolbaren.

Deaktivering af Google Translate:

• Klik på svensknøglen til højre i toolbaren
  • I pop-up vinduet vælger du fanen "Værktøjer"
  • I bunden af listen finder du "Google Translate", fjern hakket til venstre for ikonet.
  • Klik "Gem" i bunden til højre, og genstart nu browseren.
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

• Avatar
    Rikke Kubstrup

Vores udviklere har lave en lille udvidelse til vores system som sørger for at der ikke længere er problemer med Google Toolbaren.