Filer ligger i fillisten, men kan ikke vælges på elementer

Rikke Kubstrup -

Prøver du for eksempel at  ligge en PDF-fil ind i et billede-felt men du kan ikke vælge filen i elementet selvom du kan se at filen ligger i fil-listen. Så skyldes fejlen højest sandsynligt, at siden har været flyttet fra gammel til ny3s.

Når sider flyttes fra gammel til Ny3s, flyttes filer direkte ind på serveren. Altså uden om fillisten(DAM), hvilket resultere i, at systemet ikke har indekseret de nye filer. På fillisten, vil "ikke indekseret" filer optræde med en gul trekant ud for navnet.

Løsningen på problemet, er at man manuelt klikker sig rundt på fillisten, indtil man møder en fil med gul trekant. Når man har fundet sådan en, skal man oppe til højre klikke på "Genindlæs" ikonet (2 grønne pile der køre i ring).

Klikke man sig nu over på en anden mappe og tilbage igen, skulle der nu være mindre/ingen gule trekanter. Hvilket betyder systemet er gået i gang med at behandle alle filer i denne mappe.

Bagefter er filerne tilgængelig i de forskellige elementer.