Jeg kan ikke komme ind på min side. Hvad gør jeg?

Rikke Kubstrup -

Hvis du ikke har fået tilknyttet et domæne til din side, og du bruger det standard domæne (f. eks. eksempel.dkm.dk) du fik fra os ved oprettelse, så må der ikke stå www. foran eksempel.dkm.dk.

Hvis du har fået tilknyttet et domæne til din hjemmeside, så tjek at du ikke har glemt at betale dit domæne hos DK-Hostmaster.

Hvis dette heller ikke er svaret, så kontakt os venligst på support@dkm.dk eller på tlf. 87 40 37 03.