Synes-godt-om knap på hjemmesiden

Rikke Kubstrup -

Vil du gerne have en "Synes godt om" knap på din hjemmeside, så dine besøgende kan "Synes godt om" kirkens Facebook-side kan du gøre det således:

Gå ind på Facebooks udviklingside og følg vejledningen. Når du er færdig vælger du fanebladet iframe og kopier du koden.

Login ind i systemet og find den side du ønsker at have knappen på og opret et nyt element. Vælg specielle elementer og herunder "Ren HTML". Indsæt din kode fra Facebook i feltet "HTML kode". Herefter gemmer du.