Jeg kopierede noget tekst over fra Word og nu ser det helt forkert ud ?

Rikke Kubstrup -

Dette skyldes, at Word lægger nogle små usynlige koder ind imellem teksten. Disse koder bestemmer hvordan teksten skal se ud. Problemet med dette er, at disse koder bliver kopieret med over fra Word og så stadig vil bestemme, hvordan teksten skal se ud.
Det giver typo3 problemer.

Dette kan løses på 2 måder:

1.
Når du har kopieret teksten ind fra hjemmesiden skal du trykke på pensel-knappen i din editor for at fjerne den kode du har fået med fra Word.

Herefter trykker du blot på "Ok" i boksen der fremkommer.

Derefter er formateringen fjernet fra Word.

2.
I stedet for at kopiere tekst direkte fra Word og ind på din hjemmeside, så kan du bruge programmet "notesblok/notebook", du finder under Tilbehør i de fleste Windowsversioner. Her sætter du din tekst ind fra Word, markerer den igen og kopier den en gang til. Så er den klar til sætte ind i typo3, de skjulte koder er væk og det skulle løse dit problem. Vær opmærksom på at tabeller ikke kan blive kopieret over, men forsøg dig her med den direkte kopiering fra Word.