Hvorfor kan jeg ikke åbne Kaboo.dk?

Mads S. -

Problemer med adgang til KaBoo.dk kan skyldes din browser. Browseren er det program, som man bruger til at komme på internettet med. KaBoo Web fungerer med Internet Explorer og Safari.

OBS: KaBoo Web fungerer ikke på Google Chrome, Firefox og Microsoft Edge).

Du kommer uden om browser-problemet ved at installere den browseruafhængige version, som lægger sig direkte på dit skrivebord.

Problem med Microsoft Silverlight? Er Microsoft Silverligt ikke er installeret vil du få en besked om dette når du går til www.kaboo.dk. Du kan du følge vejledningen til at installere dette i manualen fra side  7.

Silverlight er installeret, men virker forsat ikke? Kontakt da supporten på tlf. 87 40 37 03 - så tager vi et kig på det sammen med dig over fjernsupport.