Ical kalender visning i mere end 3 måneder

Rikke Kubstrup -

Hvis du bruger Ical kalender til visning af din KaBoo kalender på din telefon eller Ipad, så har du måske opdaget at den kun viser tre måneder frem i tiden. Det kan du lave om på, så du også kan se om der er kirken er booket til et bryllup en lørdag et år fremme i tiden.

Det gøres således:

1. Find dit Ical kalender link
  2. Tilføj følgende i enden af linket: &m=12 (tallet står for antal måneder)

Fx. https://dk.mykabora.com/ws/icalhandler.ashx?ical=6335293d-c388-4552-9e72-a0eb016cdf7d&m=12

3. Rediger/tilføj linket i din telefon/tablet/computer