Opret en YouTube-video på din responsive hjemmeside

Christian Cassøe -

Har du en video på Youtube du gerne vil have vist på din responsive hjemmeside, så kan du gøre det således:

1.  Find din video på Youtube.
  2. Tryk på "Del" (placeret under videoen).

3. Videoen skal nu formateres til et responsivt element. Her gør du følgende:
  4. Kopier URL-adressen der kommer til syne når du trykker "Del " på Youtube.
  5. Gå ind på følgende hjemmeside (tryk på linket) http://embedresponsively.com/ og indsæt URL-adressen under fanen "YouTube" og tryk dernæst "Embed".

6. Du kan nu kopiere HTML-koden under videoen der kommer til syne.

7. Log ind på din hjemmesides backend og find den side, du gerne vil have videoen vist på.
  8. Opret et "Ren HTML" element under "Specielle elementer"

9. Indsæt koden i feltet "HTML-kode" og gem elementet.

10. Kig på hjemmesiden for at tjekke, at resultatet er blevet som ønsket. Hvis videoen er for stor/lille kan man ændre i størrelsen på antal pixels eller procent i HTML-koden. Du skal blot ændre på følgende tal: width: 100%height: 100% for at tilpasse størrelsen.