Installer KaBoo på din KM-computer

Tove Stausholm Kousgaard -

Hvis du har en af Kirkeministeriets computere, kan du selv hente KaBoo ned på computeren ved at gå ind i sit softwarecenter på computeren.

Du finder det ved at klikke på startmenu-knappen nederst i venstre hjørne og søge efter software center.

Når du er inde i software-centret på computeren, vil du finde en række godkendte, tilgængelige programmer. Find KaBoo på listen, klik på det eller sæt flueben i checkboksen til venstre ud for det, og vælg Installer eller Installer markering nederst i højre hjørne af vinduet.

Herefter er KaBoo-applikationen klar til brug på dit skrivebord.