Aktivering af Silverlight på Safari/Mac

Christian Cassøe -

Før du kan logge på www.KaBoo.dk på din Mac, skal Silverlight aktiveres i din Safari browser.

Dette gøres ved:

1. Åbn Safari og tryk på Safari oppe i venstre hjørne og vælg indstillinger.
  2. Der vil åbne sig en boks på din skærm. I den boks vælger du fanen ”Sikkerhed”
  3. I fanen ”Sikkerhed” trykker du på knappen ”Tilbehørsindstillinger.”

1. I venstre side skal der være et flueben i Silverligt.
  2. I højre side, skal KaBoo.dk sættes til ”tillad”.

Dette kan have ændret sig en smule i den nyeste Mac version 10.13.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe ind og få hjælp.