Geninstallering af KaBoo kalenderen

Rikke Kubstrup -

Har du brig for at geninstallere KaBoo på din computer, kan du selv gøre det ved at følge trinene herunder.

Mac-brugere:
Er du Mac-bruger, skal du gå ind i KaBoo via Safari-browseren og www.kaboo.dk
Sådan aktiverer du Silverlight på din Mac.

KM-computere:
Har du en af Kirkeministeriets computere, kan du afinstallere programmet som beskrevet herunder. KaBoo installeres ved at hente programmet via din computers Softwarecenter (se guide).

Afinstallering:

1. Find det grønne Medarbeideren-ikon på din computers skrivebord. Højreklik på ikonet og vælg Slet
  2. Klik på startmenu-knappen nederst til venstre på din skærm, søg efter Kontrolpanel og åbn det.
    Inde i kontrolpanel klikker du på "Fjern et program" under menuen Programmer. I den liste over programmer, der kommer frem, finder du Medarbeideren, klikker en enkelt gang på det og trykker på "Fjern" lige ovenover programlisten. Godkend, at du vil fjerne programmet og luk derefter vinduet.
  3. Klik på startknappen nederst til venstre på din skærm og søg efter Medarbeideren.
    Hvis programmet viser sig i søgeresultaterne, højreklikker du på det og vælger "Åbn filplacering". I mappen, som åbnes, højreklikker du på Medarbeideren og sletter det fra mappen. Hvis det ikke kommer frem, fortsætter du blot til geninstalleringen.

Geninstallering: Følg denne lette vejledning

OBS! Hvis du har en af Kirkeministeriets computere skal du pt. bruge Internet Explorer. Vi arbejder på en løsning.

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, så kontakt os i supporten på tlf. 87 40 37 03 (mandag til torsdag kl. 10-15.00 og fredag kl. 10-15.00) eller  på support@dkm.dk