Geninstallering af KaBoo kalenderen

Rikke Kubstrup -

Vi hjælper dig gerne med, via fjernsupport, at afinstallere og geninstallere KaBoo på din computer. Du kan også selv gøre det ved at følge trinene herunder.

Afinstallering:

1. Find det grønne Medarbeideren-ikon på din computers skrivebord. Højreklik på ikonet og vælg Slet
  2. Klik på startknappen nederst til venstre på din skærm, søg efter Kontrolpanel og åbn det.
    Inde i kontrolpanel klikker du på "Fjern et program" under menuen Programmer. I den liste over programmer, der kommer frem, finder du Medarbeideren, klikker en enkelt gang på det og trykker på "Fjern" lige ovenover programlisten. Godkend, at du vil fjerne programmet og luk derefter vinduet.
  3. Klik på startknappen nederst til venstre på din skærm og søg efterMedarbeideren.
    Hvis programmet viser sig i søgeresultaterne, højreklikker du på det og vælger "Åbn filplacering". I mappen, som åbnes, højreklikker du påMedarbeideren og sletter det fra mappen. Hvis det ikke kommer frem, fortsætter du blot til geninstalleringen.

Geninstallering: Følg denne lette vejledning

OBS! Hvis du har en af Kirkeministeriets computere skal du pt. bruge Internet Explorer. Vi arbejder på en løsning.

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, så kontakt os i supporten på tlf. 87 40 37 03 (mandag til torsdag kl. 10-15.00 og fredag kl. 10-15.00) eller  på support@dkm.dk