31/10 2017: Totrinsbekræftelse i KaBoo

Tove Stausholm Kousgaard -

Du har måske oplevet, at loginprocessen i KaBoo er blevet en smule anderledes. Den nye proces kaldes totrinsbekræftelse og er et ekstra lag af beskyttelse. Det ekstra trin forbedrer sikkerheden omkring jeres brug af kalenderen.

Log ind ved at gennemføre disse to trin:

1. Indtast brugernavn og adgangskode, som du plejer.
OBS! Dit LabOra Id er det samme som dit KaBoo brugernavn og adgangskode

2. Indtast dit mobilnummer (HUSK at taste +45 efterfulgt af dit telefonnummer - uden mellemrum). Herefter modtager du en engangskode på SMS, som du indtaster.

Som oftest er det kun, når du logger ind fra en anden enhed, end du plejer, at du skal igennem begge trin. Dvs. at når du logger ind fra din egen computer, så kender den dig i forvejen. Men hvis systemet registrerer, at nogen prøver at logge ind fra en anden computer med dit brugernavn og din kode, bliver det verificeret, at faktisk er dig, ved at bruge sms-bekræftelsen.

Modtager du ikke SMS´en eller oplever problemer med at komme på, så kontakt os i supporten på tlf. 87 40 37 03 (mandag til torsdag kl. 10-15.00 og fredag kl. 10-15.00) eller  på support@dkm.dk