Din 3S side er nu krypteret

Rikke Kubstrup -

Årsag:

I løbet af de sidst år har Google valgt at belønne de hjemmesider der køre med kryptering, et såkaldt SSL certifikat. Pr. oktober har Google valgt, at alle der bruger deres browser, Google Chrome, vil blive informeret om at en side ikke er sikker, hvis den ikke er krypteret. Derfor har DKM valgt at kryptere siderne, så vi sikre at alle jeres besøgende får en god og tryg oplevelse ved at besøge jeres hjemmeside.

Hvad har ændret sig på siden:

Når en hjemmeside er krypteret vises der øverst i adresselinjen en lille hængelås, der indikere at siden er krypteret. Det betyder, at benytter en besøgende eksempelvis søgefunktionen på siden, så er den søgning der foretages på hjemmesiden krypteret.

Det koster naturligvis ikke ekstra at din hjemmeside nu er krypteret og har fået et SSL certifikat.

Forklaring på SSL/HTTPS

Det hele handler om den måde din hjemmeside kommunikere mellem den enkelte, der sidder hjemme foran skærmen, og hjemmesidesystemet. Når en hjemmesside er krypteret kommunikere den enkelte brugers computer/telefon/tablet med hjemmesiden via det der hedder HTTPS (står for Hypertext Transfer Protocol Secure). Hertil bruges et SSL certifikat (Secure Sockets Layer), der sørger for at beskytte de oplysninger brugerne indtaster på hjemmesiden med en kryptering, så det kun er hjemmesiden, der kan afkode det brugeren har indtastet. Dette giver en højere sikkerhed for den besøgende på din hjemmeside.

OBS: Selvom din side nu er krypteret betyder det ikke, at du må bede de besøgende på hjemmesiden indtaste fortrolige eller følsomme oplysninger.

Du skal tjekke følgende:

Hvis du har indlejret film eller andet indhold et andet sted fra (via rent-html elementet) skal du tjekke at de forsat bliver vist på siden. Hvis ikke, så skal du ind og ændre i din indlejringskode. Formodentlig skal du blot tilføje et "s" i adressen til, der hvor indholdet hentes.

Eksempelvis "http://www.youtube.com/embed/1R6nk8FwUl8"
Rettes til "https://www.youtube.com/embed/1R6nk8FwUl8"

I tvivl om noget?

Hvis du får brug for hjælp til dette er du som altid meget velkommen til at kontakte supporten og få råd og vejleding til, hvordan du retter det.