Lav folder der skiller sig ud fra mængden

Rikke Kubstrup -

21.02.2013 |   Marie Halkjær Kragelund

Der bliver trykt og distribueret tonsvis af brochurer og foldere. Det betyder, at der er overhængende fare for, at netop din drukner i mængden. Én måde at få en brochure til at skille sig ud, er ved at give den et iøjnefaldende format og foldeteknik. Se fx de første 15 sekunder af denne video:

https://www.youtube.com/watch?v=0BbM4WG3oCo&feature=youtu.be

Det koster selvfølgelig lidt mere end en traditionel trefløjet folder, hvis den skal trykkes og foldes professionelt. Men hellere én folder med stor effekt end 7 forskellige, der aldrig når deres publikum.

Vil du have mere inspiration til unikke fold og evt. kaste dig ud i et fold-selv-projekt kan vi anbefale bogen: ”How to fold”.

Vi hjælper naturligvis også gerne med både idé, design og eksekvering – kontakt os her.