Hold fast i konfimanderne

Rikke Kubstrup -

29.04.2013 |   Marie Halkjær Kragelund

Konfirmationstiden er over os. Kjolerne er købt, talerne skrevet og konfirmationsordet valgt. Men det betyder naturligt nok også, at konfirmationsforberedelsen er slut. De unge konfirmander slæber sig ikke længere hen i kirken hver tirsdag formiddag eller torsdag eftermiddag. Så har I lagt en plan for, hvordan I kommunikerer med dem fremover?

Er det via Facebook eller sms? Et brev I sender ud om præcis et år fra konfirmationsdagen? En ungdomsgudstjeneste særligt for dem? Relationen, I har opbygget, holder kun, hvis begge parter plejer den. Og I skal nok ikke forvente, at det er konfirmanderne, der rækker først ud og dukker op i kirken på næste søndag – mon ikke de først skal nyde, at de kan sove længe hver eneste søndag?

Vælg et medie og en tone i kommunikationen, der er relevant for dem og alt det, de tumler med i deres teenageramte hoveder. Hint: Kirkebladet er heller ikke svaret ;)

Har I en god idé til, hvordan man kan fastholde konfirmanderne, så del den gerne i kommentarerne nedenunder.

Foto: folkekirken.dk