Hvordan gemmer jeg begivenheder i min 3S kalender?

Rikke Kubstrup -

Vi arbejder løbende på at optimere 3S. I den forbindelse bliver der fra 23/5 2017 tilføjet en funktion, som sørger for, at mere end 1 måned gamle kalenderbegivenheder automatisk slettes fra hjemmesidens arkiv. På den måde slipper du for at slette gamle kalenderbegivenheder enkeltvis, og samtidigt vil kalenderen blive indlæst hurtigere.

Skulle der være enkelte begivenheder, du har brug for at gemme til senere, har du allerede nu mulighed for at gå ind og markere inde under "Andre indstillinger" for den pågældende begivenhed, at den ikke skal ryddes op.

1. Tryk på "Begivenheder" i menuen til venstre"

2. Tryk på den begivenhed du ønsker at gemme

3. Vælg fanebladet "Andre indstillinger" og sæt flueben i "Undtag begivenhed fra automatisk oprydning".

4. Tryk på "Gem" øverst