Vis sognets Instagram på hjemmesiden

Steffen Søe -

God stemning fanges bedst på billeder. Og billeder er bedst når de bliver delt. Har sognet en Instagram-profil, som gerne vil have flere følgere, er det en god idé at promovere den på sognets hjemmeside.

Du starter med at gå ind på hjemmesiden LightWidget. Her skal du allerførst logge ind med sognets instagramkonto.
Da DKM's hjemmesider bruger HTTPS, koster LightWidge 10$, for at kunne køre på hjemmesiden.

Derefter kan du tilpasse elementet ved at ændre udseendet og bestemme hvad der skal ske, når man holder musen over elementerne. For at se ændringerne, kan du klikke på "Preview" nederst.

Når du er tilfreds vælger du "Get Code!".

Derefter bliver du ledt ind på følgende side, hvor du kan klikke "Copy to clipboard".

I backend mangler der bare at oprettes et "Ren HTML"-element, hvori koden kan indsættes. Derefter gemmer du elementet og kan se instagramvinduet på siden.