Vis sognets facebookside på hjemmesiden

Steffen Søe -

Meget af nutidens kommunikation foregår gennem sociale medier. Men det er ikke altid, at dine besøgende er klar over, at I også er med på Facebook. Denne guide skal vise hvordan du indlejrer et lille "facebook-vindue" på hjemmesiden, så de besøgende kan like/følge jeres facebookside.

Først skal du gå ind på denne side.

Lidt nede på siden har du følgende muligheder for at ændre i indlejringens udseende. Du kan ændre højde, bredde, hvordan det skal se ud og hvad der skal vises.

I ruden nedenunder indstillingerne kan du se, hvordan vinduet vil komme til at se ud på hjemmesiden. Når du er klar til at lægge den ind, klikker du på "Get Code".

Derefter klikker du på "IFrame"-fanen øverst i det nye vindue. Her kopierer du koden, der kommer frem.

Denne kode skal sættes ind i et "Ren html"-element på din 3s-side. Elementstypen finder du under "Specielle elementer":

I elementet sætter du så koden ind, som du kopierede før. Derefter er det bare at gemme og vise siden. Elementet egner sig især godt til en yderspalte (måske på forsiden) eller i bunden af en side.