Søgefunktion- opsætning skabelon 8

Rikke Kubstrup -

Inden søgefunktionen på din hjemmeside fungerer skal du som webmaster lave en opsætning hertil. Dette kan du gøre vha. denne vejledning:

OBS: Det kræver naturligvis at du ikke har slået søgeboksen fra under "Fast info" og "Diverse indstillinger".

1. Opret en ny side i dit sidetæ og kald den "Søg". Under fanebladet "Adgang"

2. På den nye side opretter du et nyt element:
    Under fanebladet "Moduler" vælges elementet "Søgefunktion"
    Indsæt en overskrift: "Søg" og gem.

3. Hold musen hen over siden "Søg" i dit sidetræ og notér sidens ID. Fx. 79307

4. Tryk på "Fast info" i menuen til venstre og under fanebladet "Diverse indstillinger" finder du nederst feltet "Side id for søgeresultat". Udfyld med ID´et du noterede før og gem.
  5. Tjek at du nu kan søge vha. søgeboksen øverst på din side