Læg Dagens ord ind på din hjemmeside

Tove Stausholm Kousgaard -

Folkekirken.dk har lanceret en ny version af Dagens ord. Det vil sige, at du nu kan vælge mellem to forskellige versioner, når du vil lægge Dagens ord ind på din hjemmeside.

Du gør bare sådan her:

1. Log ind i backend og klik på Opret nyt element der, hvor du vil have Dagens Ord vist.

2. Under fanen Moduler vælger du Dagens Ord

3. Indtast din overskrift under fanen Generelt

4. Under fanen Plugin vælger du følgende:

• Hvis du har en responsiv 3S2-hjemmeside, vælger du, om du vil have den responsive eller ikke-responsive version. Vælger du den responsive, kan du vælge højde. Her er 560px optimalt, hvis du vil have vist hele højden af boksen. Men du kan også vælge at tilpasse den, så den har samme højde som de elementer, den skal ligge ved siden af på hjemmesiden, så linjerne flugter. Vælger du den ikke-responsive, er standardbredden på elementet 619px. Du kan indstille den, så den passer med bredden på det indholdsområde, den skal placeres i, hvilket varierer alt efter antal kolonner etc. Du skal dog være opmærksom på, at denne version ikke automatisk tilpasser sin størrelse efter hvilken enhed, den vises på.
  • Hvis du har en almindelig 3S-side, vælger du, om du vil have den grønne (ikke-responsive) eller lilla (responsive) version af Dagens ord. Hvis du vælger den ikke-responsive, skal du indstille bredden. Skal den være i en af sidespalterne, vil det typisk passe med omkring 205px, og i den brede midterspalte omkring 485px. Vælger du den responsive version, tilpasser bredden sig automatisk, men du skal vælge hvor høj, du vil have den. Til midterspalten vil en højde på omkring 640px gøre, at du kan se hele boksens indhold uden at scrolle. I en sidespalte vil 560px være passende. Bemærk, at tallene vil variere lidt, alt efter hvilken skabelon du bruger.

5. Nu kan du klikke Gem og vis eller Gem og luk, gå ud i frontend af hjemmesiden og beundre dit værk.