Sådan installerer du KaBoo

Tove Stausholm Kousgaard -

Installér Kaboo på dit skrivebord

OBS! Hvis du benytter en Kirkenet-PC, er det muligt, at din PC vil spørge efter et administrator-login for at godkende installationen. Kontakt Kirkeministeriets IT for at få hjælp hertil.

Hvis du foretrækker at åbne Kaboo som et program direkte fra skrivebordet, kan du hente programmet direkte via disse links:

KaBoo til PC

Når du har klikket, godkender du at filen KaBoo installeres og tillader, at programmet foretager ændringer på din computer. Når kalenderen er konfigureret, kan du lukke vinduet. Der ligger nu et grønt "KaBoo"-ikon på dit skrivebord, som du skal bruge, når du vil åbne kalenderen.

Få hurtig adgang til KaBoo fra proceslinjen

PC:

Det kan være, du også gerne vil have KaBoo liggende som et fast ikon i proceslinjen, så du altid nemt kan klikke over i kalenderen og orientere dig. Det gør du sådan her:

1. Højreklik på KaBoo-ikonet på dit skrivebord

2. Vælg "Fastgør til proceslinje"

3. Sådan! Fremover kan du åbne KaBoo ved at klikke på det turkise ikon i bunden af din skærm

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

• Avatar
    Rikke Kubstrup

Husk, at på din telefon og tablet - skal du hente appen "Medarbeideren" for at bruge KaBoo